Adaugă-ți locația în aplicație

După ce ai descărcat aplicația, acceseaz-o și apasă pe butonul “+”. El te va duce la meniul de adăugare a noii locații, prin opțiunea de scanare a codului QR sau prin adăugarea manuală a codului. 

Codul se poate găsi la administratorul locației sau la un alt locatar care are deja locația introdusă în aplicație. În doar câteva secunde Blue Link Access transformă interfonul imobilului într-unul smart!

 

Locația poate fi temporară sau permanentă

Dacă ești locatar al imobilului, vei primi o poză cu un cod QR sau un cod de 24 de caractere pe care îl vei introduce manual. Astfel, vei avea acces nelimitat în imobil, fără nicio problemă!

Dacă, în schimb, ești în vizită, vei primi de la gazđă un cod de doar 5 caractere, ce îți va da accesul într-una din cele două variante:

      - Pentru o zi întreagă, cu un număr nelimitat de accesări;

      - Pentru o singură deschidere, de pe un singur telefon. 

 

Știi statusul cheilor tale cu ușurință, prin culori

Locațiile la care ai acces sunt vizibile la categoria “Listă locații”, fiecare cu o culoare specifică, ce semnifică:

Portocaliu - O zi, nelimitat 

Galben       - O deschidere, un vizitator

Albastru    - Cheie virtuala cumpărată/activată 

Roșu          - Cheie virtuală neactivată 

Deschidere rapidă, direct din buzunar!

Poți accesa imobilul fără să mai scoți telefonul din buzunar sau din geantă. Intră în meniu și glisează spre dreapta opțiunea “Deschidere din buzunar”. Vei primi un mesaj informativ de activare, semn că tocmai ai scăpat de orice bătaie de cap legată de interfon!

Deschidere din buzunar acceptare

Navigare intuitivă

Aplicația Blue Link Access a fost concepută pentru a fi extrem de intuitivă și simplă de folosit. Oricine se poate acomoda cu ea, așadar este ideală inclusiv pentru copii sau persoane în vârstă. 

Descarc-o acum și vezi ce ușor, rapid și eficient este să scapi de povara cheilor!